Gulf Automat Morgongåva

Gulf Automat Morgongåva
Mossboda 101
744 94 Morgongåva
Telefonnummer:
Tillhörande bensinstationskedja: Gulf

Tanka på följande tider:
Vardagar 00.00-24.00
Lördagar 00.00-24.00
Söndagar 00.00-24.00

Skriv gärna kommentar eller recension i kommentarrutan nedan om du har tankat och/eller handlat hos denna bensinstation.

2 thoughts on “Gulf Automat Morgongåva

 1. Inger cajander

  Varför drar man 1500 kr på mitt bankkort extra varje gång jag tankar på gulf i morgongåva . Jag använder mitt kort överallt men det är bara där som det sker.Vad skulle hända om jag inte hade 1500 extra på mitt konto Händer det en gång till slutar jag tanka där MVh inger

  1. Sarah

   ”I februari 2018 införde Visa och Mastercard en ny branschstandard vid köp av drivmedel på pump för alla drivmedelsbolag i Sverige. Den nya standarden innebär att kortutgivande bank gör en reservation på 1500 kr när du betalar med kort vid pump på en drivmedelsstation. Har du mindre än 1500 kronor på kontot kan kortutgivande bank välja att reservera den summa du har tillgänglig på kortet istället.

   Så fort du har tankat klart ska kortutgivande bank ta bort reservationen och du debiteras för det belopp som du faktiskt har köpt drivmedel för. Det ska ske inom några minuter. Men i vissa fall tar det längre tid vilket vi förstår kan orsaka problem för dig. Det är dock viktigt för dig att veta att det är kortutgivaren, d.v.s. den bank där du har ditt kort, som ansvarar för reservationen och kan hjälpa dig att ta bort den. Så kontakta dem i första hand.”

Kommentarer är stängda.